Debby

Wat doe ik?

Welkom bij Newport Beauty Center.   Mijn naam is Debby Pieck en ik stel u met trots het beauty menu van Newport Beauty Center voor.

Bij mij kan u terecht voor gespecialiseerde behandelingen op maat! Mijn specialisaties zijn gezichts- en lichaamsverzorging..

Voor gelaatsverzorging werk ik samen met het Franse top merk Maria Galland. Het verhaal achter Maria Galland Paris:

Professioneel huidverzorgingsmerk Maria Galland Paris, geïnspireerd en opgericht door een Parijse cosmetica-expert die ook een gepassioneerde danseres was, biedt sinds 1962 een unieke schoonheidservaring. Maria Galland, een vrouw uit Parijs met een uitgesproken charisma en oogverblindende persoonlijkheid, streefde haar ultieme droom na: Schoonheid onthullen in elke vrouw op elke leeftijd!

Als pionier op het gebied van professionele schoonheidsverzorging geloofde ze niet in het concept van huidtypes. Integendeel, ze betoogde dat de huid van elke persoon een unieke geografie heeft met specifieke behoeften die een individuele reactie vereist. Maria Galland Paris gaat daarom niet over selectieve behandeling die alleen gericht is op het verlichten van zichtbare symptomen. In plaats daarvan kijken we naar de huid met een schoonheidsdiagnose die alle aandoeningen tussen de balans van de huid en de balans van het leven identificeert en in aanmerking neemt.

Dit is ook de reden waarom ik, DEggy samenwerk met Maria Galland! U bent uniek, uw verzorging moet dat ook zijn!!

Newport Beauty Center werkt aan huidverbetering op een natuurlijke en ontspannende manier. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten en zijn gespecialiseerd in anti-age behandeling. Tijdens uw bezoek nemen wij ruim de tijd om een intake gesprek te hebben om zo tot de juiste behandeling en product te komen. Wij zijn flexibel in het maken afspraken (6 dagen en 4 avonden per week).

Wat kunt u?

Op onze locatie kunt u in onze behandelkamer terecht voor zowel huid verbeterende gezicht- en lichaamsbehandelingen. U heeft de keuze om behandeld te worden met de merken: Decléor of Maria Galland. Alle behandelingen worden volgens de voorgeschreven protocollen, van genoemde merken, uitgevoerd. Onze salon is zo danig ingericht dat een duo-behandeling ook tot de mogelijkheden behoort.

Graag tot ziens!

Debby Pieck