Maria Galland

De onderstaande behandelingen verzorgen wij met Maria Galland producten.

Maria Galland

 • Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning. In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C MG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor
  lichaam en geest. De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels. Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

 • Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

  • Iconische anti-agingbehandeling
  • 100% manuele technieken
  • Verstevigend, egaliserend en stimulerend
  • Zelfverwarmend masker gecombineerd met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE om je gezicht zone per zone te behandelen
 • Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging.

  De combinatie van de NUTRI'VITAL-producten met de bekende Essentiële Maria Galland Massage voedt, revitaliseert en biedt comfort; de huid wordt weer zacht, fluweelachtig en straalt van schoonheid. 60 minuten genieten! 

  Ontsnap voor een moment van puur genot. 

  Ervaar zowel de doeltreffendheid als de zintuiglijkheid van de NUTRI'VITAL ervaring, dankzij de gouden handen van onze schoonheidsspecialisten.

  Deze professionele behandeling is een voluptueuze 60 minuten behandeling die de droge tot zeer droge huid in een absoluut voedend comfort hult. Onze producten, waaronder de iconische N° 5 Crème, worden gecombineerd met onze speciale Maria Galland Essential Massage. 

 • De SENSI’REPAIR-behandeling is speciaal ontworpen om in te spelen op de behoeften

  van de meest gevoelige huidtypen. 60 minuten intense ontspanning en rust om de huid te regenereren, te ontspannen en te kalmeren. Een professionele techniek die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.

 • Verkwikt onmiddelijk een vermoeide huid, helpt de eerste tekenen van veroudering te minimaliseren en zorgt voor een jeugdige glow. Deze verkwikkende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam. Vooral een behandeling voor degene die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van deze behandeling. Kick vol energie en frisheid.

 • Onze kostbaarste behandeling, met luxe texturen en ingrediënten, biedt de ultieme, hoogste graad van anti-agingeffecten met een onvergelijkbaar stralende huid. Danzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling.

 • Een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten. Een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de cel vernieuwing stimuleren.

 • Een 100% manuele liftende behandeling die bewezen en direct zichtbare resultaten biedt in 75 minuten. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren onmiddellijk en vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat er zichtbaar jonger uitziet. De liftende massage combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rol bewegingen om de huid onmiddellijk te liften en de cel activiteit te stimuleren.

 • Maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft een speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdige, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend. Deze behandeling kan in combinatie gegeven worden met iedere andere Maria Galland gelaatsbehandeling.

 • Reinigen van de huid, modeleren wenkbrauwen, diepte reiniging, massage gezicht, hals en decolleté en dagverzorging (eventueel make-up).