Nieuws

Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C MG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

DUUR ca. 90 minuten € 120,00

Heb je interesse of wil je meer informatie. Bel of stuur een berichtje naar: 0168-472459 / 06-14348204

Gun uzelf de luxe van een professioneel aangebrachte permanente make-up

Omdat ik regelmatig de vraag kreeg naar Permanent Make-up (PMU), ben ik samenwerking aangegaan met een professional op dit gebied. Haar naam is Mandy Jelsma en zij zal met regelmaat op zaterdagen aanwezig zijn om prachtige eyeliners, wenkbrauwen, lippen te voorzien van permanent make-up. De 1e mogelijkheid om een afspraak te maken is:  zaterdag 11-07-2020.

Heb je interesse of wil je meer informatie over mogelijkheden en prijzen. Bel of stuur een berichtje naar: 0168-472459 / 06-14348204