DUO BEHANDELINGEN

DUO BEHANDELINGEN

Uniek in Willemstad! Samen met je vriendin, zus, moeder of partner genieten van een gezichtsbehandeling. En dat voor een mooie prijs! Bij Schoonheidssalon Newport Beauty Center is sinds kort mogelijk een heerlijke Duo Behandeling te boeken. Lekker een dagje met zijn tweeën naar Willemstad?

Kom daarna gezellig samen naar Newport Beauty Center om te genieten van een gezichtsbehandeling met als resultaat een ontspannen gevoel en een stralende huid!  Bij ontvangst en afsluiting van de behandeling krijgt u een heerlijk kop koffie of thee met iets lekkers.

Of het nu een eenvoudige of luxe Duo Behandeling betreft of een gezichtsbehandeling met als doel uw huid te verbeteren. Heerlijk met zijn tweeën genieten en ontspannen terwijl uw huid professioneel wordt behandeld. Vrijwel elke gezichtsbehandeling kunt u als Duo Behandeling boeken.

Neem via 0168-472 487 / 06-1043 482 04 of per e-mail newportbeautycenter@gmail.com contact met ons op voor de mogelijkheden en uitgebreide informatie m.b.t. de Duo Behandeling. De Duo Behandeling is ook leuk om als cadeau te geven.